Tudástár

Nézzen körül és válogasson a könyvekből vagy azok fejezeteiből!

Tipográfiától a nyomdai előkészítésig

Kéziratszerkesztéstől vezeti végig az olvasót a nyomdai leadásig. Hogyan vált a betű a gondolatközlés alapjává és hogyan alakultak kiadványaink stílusjegyeivé?Hogyan tördelünk szövegtengerből tagolt kiadványt?
Tipográfiától a nyomdai előkészítésig részletesen...

Digitális kamerától a multimédiáig

A könyv a digitális fényképezőgéptől a multimédiás alkalmazásokat és eszközöket mutatja be az érdeklődőnek. Szóba kerül a kép- és videószerkesztés, multimédia elemek tulajdonságai.
Digitális kamerától a multimédiáig részletesen...

Tipográfia + multimédia

A „Digitális kamerától a multimédiáig" és a „Tipográfiától a nyomdai előkészítésig" könyvek megvásárlása 40% engedménnyel teljes tudástár saját tartalmak publikálásához, online vagy offline megjelenéséhez.
Tipográfia + multimédia részletesen...

A betű fejezet

Hogyan vált a betű a gondolatközlés alapjává és hogyan alakultak kiadványaink stílusjegyeivé? Betűtörténet, betűszerkesztés, betűfajták és típusok.
A betű fejezet részletesen...

Képszerkesztés fejezet

Hogyan lesz az útjaink során okostelefonnal, kamerával készített képekből digitális tartalom? A képszerkesztés alapjaival ismerkedünk meg ebben a fejezetben.
Képszerkesztés fejezet részletesen...

Tipográfiai tervezés fejezet

Hogyan tördelünk szövegtengerből tagolt kiadványt? Milyen betűtípusokat keverjünk, hogy hirdetésünk felkeltse a figyelmet? Online és offline tartalmak tipográfiai különbségei.
Tipográfiai tervezés fejezet részletesen...
Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain. (Adatvédelmi nyilatkozat)